Over ons

Apotheek van de Vijver wil meer zijn dan een afleverpunt voor geneesmiddelen. Het is een lokaal gezondheidspunt, laagdrempelig en nabij, waar u terecht kunt met al uw vragen.

Wie zijn we?

Sinds 2016 is Helge van de Vijver titularis van de apotheek. Helge studeerde af als apotheker aan de KULeuven in 2008. Daarna volgde zij de opleiding Master in de Ziekenhuisfarmacie en de Specifieke Lerarenopleiding. Helge staat in voor het algemeen beheer van de apotheek, covid-testing en covid-vaccinatie. 

Collega-apotheker Carmen Boone studeerde af als apotheker aan de RUGent. Ook zij volgt regelmatig erkende opleidingen bij het Instituut voor Permanente Studie voor Apothekers om haar kennis op peil te houden. 

Carmen en Helge zetten zich dagelijks in om elke patiënt de beste zorg te bieden.

Op drukke dagen krijgen zij versterking van jobstudente Ragad Haj Ali. Ragad is studente Farmacie aan de RUGent. Zij ondersteunt het team bij de logistieke taken.

 

 

Wat zijn onze sterktes?

Kwalitatieve geneesmiddelen en magistrale bereidingen

We gaan steeds op zoek naar kwalitatieve producten waarvan de werkzaamheid aangetoond werd in wetenschappelijke studies. Magistrale bereidingen worden met de grootste zorg bereid.

Farmaceutische zorg waar de patiënt centraal staat

We doen ons best om u zo goed mogelijk te begeleiden in uw medicatiegebruik. We verruimen steeds onze eigen kennis door het volgen van opleidingen. Zo kunnen we u zo eerlijk mogelijk adviseren.

Klantvriendelijkheid en persoonlijke aanpak

Via ruime openingstijden, afhaalkluisjes, leveringen aan huis,… zetten we ons ten volle in om u zo goed mogelijk te helpen.

Ons team

Helge van de Vijver

Apotheker-titularis

Carmen Boone

Adjunct-apotheker

Ragad Haj Ali

Studente Farmacie RUGent

Heeft u een vraag of wil u een geneesmiddel bestellen?

Apotheek van de Vijver

Apr. Helge van de Vijver
Nukkerstraat 39
8450 Bredene
BTW BE 0661 593 646

Contactgegevens